Levering

Hoe lang duurt de levering?

De levertijd van een bestelling is afhankelijk van de vraag en het land van bestemming van de producten.

De geschatte levertijd bedraagt 12-15 werkdagen exclusief verwerkingstijd. Deze is gemiddeld 1-2 werkdagen.Kat-Online maakt gebruik van de mogelijkheid om direct vanaf onze vaste buitenlandse leveranciers de bestelling te verzenden naar het opgegeven adres.

Hierdoor kunnen wij de producten zo goedkoop mogelijk aanbieden en een zo optimaal mogelijke klantenservice bieden.Levertijden feestdagen: Houd rekening met een langere verzendtijd tijdens vakantieseizoenen. U wordt altijd voorafgaand aan het bestellen op onze website op de hoogte gebracht wanneer we langere dan normale verzendtijden ervaren. Dit kan gebeuren in de buurt van Kerstmis of andere belangrijke feestdagen, omdat lokale postkantoren een groter volume hebben.

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Als uw bestelling nu de 7e werkdag is verstreken en nog wordt verwerkt, dus niet verzonden, of als u vragen heeft over uw verzendstatus, neem dan contact op met onze klantenservice via info@kat-online.nl