Over Ons

Als u meer over ons wilt weten, bent u op de juiste plek. Lees om erachter te komen hoe we erin geslaagd zijn ons bedrijf zo snel te laten groeien.

Facebook

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks op Facebook

Instagram

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks op Twitter

YouTube

Informatie en Product video's reschtreeks op YouTube

Ons Verhaal

Ons verhaal

Als trotse eigenaar van 4 katten, ben ik ervan bewust dat een kat kan aanvoelen als een beste vriend maar ook zeker als familie. Vanuit deze gedachte ben ik op het idee gekomen om Kat-Online over te nemen, een site waar iedereen uit Nederland & België kwalitatief goede, handige en must-have producten kan kopen voor een mooie prijs. Alle producten die wij aanbieden maken het leven van je pluizige vriend en van de eigenaar net wat fijner, praktischer en zorgt ervoor dat jullie band nog beter wordt.

Onze visie
Als eigenaar van verschillende dieren zoals honden en katten, weet ik dat je pluizige vriend veel voor je kan betekenen. Om deze reden verdient jouw kat kwalitatief de beste producten, maar wel aangeboden tegen een scherpe prijs. Onze slogan is dan ook: Het beste voor jouw kleine beste vriend!

Klantenservice
Wij vinden het belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest leuke webshop van Nederland voor honden en katten. Daarom is streven om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag!

Verzending

Kat-Online maakt gebruik van de mogelijkheid om direct vanaf onze vaste binnenlandse en buitenlandse leverancier de bestelling te verzenden naar het opgegeven adres.

Hierdoor kunnen wij de producten zo goedkoop mogelijk aanbieden en een zo optimaal mogelijke klantenservice bieden.