GRATIS verzending in Nederland & België

Over Ons


"No matter how bad your day is... your cat will always make you smile"

 

Ons verhaal
Als trotse eigenaar van een hele lieve kat, een Ragdoll (zie foto), ben ik ervan bewust dat een kat kan aanvoelen als een beste vriend maar ook zeker als familie. Vanuit deze gedachte ben ik op het idee gekomen om Kat-Online op te richten, een site waar iedereen uit Nederland & België kwalitatief goede, handige en must-have producten kan kopen voor een mooie prijs. Alle producten die wij aanbieden maken het leven van een kat en van de eigenaar net wat fijner, praktischer en zorgt ervoor dat jullie band nog beter wordt.

Onze visie
Als eigenaar en trotse beste vriend van Sya, mijn Ragdoll, weet ik dat een kat veel voor je kan betekenen. Om deze reden verdient jouw kat kwalitatief de beste producten, maar wel aangeboden tegen een scherpe prijs. Onze slogan is dan ook: Het beste voor jouw beste kleine vriend

Klantenservice
Wij vinden het belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest leuke webshop van Nederland voor katten. Daarom is streven om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag!

Verzending
De geschatte levertijd bedraagt 12-15 dagen exclusief verwerkingstijd. Deze is gemiddeld 1-2 dagen.

Kat-Online maakt gebruik van de mogelijkheid om direct vanaf onze vaste buitenlandse leverancier de bestelling te verzenden naar het opgegeven adres.

Hierdoor kunnen wij de producten zo goedkoop mogelijk aanbieden en een zo optimaal mogelijke klantenservice bieden.